23.1 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Ενημέρωση υλικολογισμικού υποστήριξης Matter από την Eve σε επιλεγμένα προϊόντα

    Η εταιρεία έξυπνων οικιακών αξεσουάρ Eve Systems ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μιας ενημέρωσης υλικολογισμικού over-the-air που θα προσφέρει υποστήριξη Matter στις πρόσφατες συσκευές Eve Energy, Eve Door and Window και Eve Motion.

    Η προαιρετική ενημέρωση Matter θα είναι διαθέσιμη σε iPhone και iPad με iOS ή iPadOS 16.2, το οποίο είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε beta μορφή. Η ενημέρωση στο Matter θα απαιτήσει επίσης ένα Home Hub με δυνατότητα Thread Border Router, όπως το HomePod mini ή το Apple TV 4K δεύτερης/τρίτης γενιάς και οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Early Access Eve Matter, το οποίο θα περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο προς το Εφαρμογή Eve TestFlight.

    Η Eve λέει ότι αυτά είναι τα πρώτα προϊόντα που έχουν υποστήριξη Matter στην αγορά. Οι συσκευές Eve που έχουν ενημερωθεί με το Matter θα συνεχίσουν να λειτουργούν με το HomeKit, χωρίς αλλαγή στην εμπειρία της εφαρμογής Home, αλλά μόλις μια συσκευή ενημερωθεί στο Matter, δεν μπορεί να μετεγκατασταθεί ξανά στο ‌HomeKit.

    Οι συσκευές με υποστήριξη Matter θα λειτουργούν με το HomeKit, το Samsung SmartThings, το Amazon Alexa και το Google Home, αν και η Amazon και η Google δεν έχουν ακόμη αναπτύξει υποστήριξη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.