16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι παραγγελίες του iPhone 6S μπορεί να είναι λιγότερες το 2016 από ότι προσδοκούσαν πολλοί

    iPhone-6-Plus_8-780x521

    Σύμφωνα με τον πάντα ενημερωμένο αναλυτή της KGI Securities Ming-Chi Kuo η Apple μπορεί να απογοητεύσει σε ότι έχει να κάνει με τον συνολικό αριθμό παραγγελιών φέτος. Οι αριθμοί του αναλυτοί δείχνουν πως η εταιρεία θα πέσει κάτω από τα 200 εκατομμύρια συσκευές σε σύγκριση με τις 232 εκατομμύρια συσκευές πέρυσι.

    O Κυο λοιπόν προβλέπει ότι ο συνολικό αριθμός παραγγελιών iPhone θα είναι κάπου μεταξύ τα 85 εκατομμύρια και 95 εκατομμύρια το πρώτο μισό του 2016 ενώ οι αριθμοί αυτοί θα αυξηθούν λίγο το δεύτερο μισό μιας και θα φτάσουν τα 115 εκατομμύρια. Αν κάτι τέτοιο επαληθευτεί και παρά το γεγονός ότι παραμένουν εντυπωσιακοί για οποιαδήποτε εταιρεία είναι σίγουρο ότι  θα δημιουργήσει αίσθηση στην Wall Street που είχε προβλέψει πως η Apple θα φτάσει μέχρι και τα 230 εκατομμύρια iPhones για το 2016.

    Ο Kuo πιστεύει πως αυτή η πτώση αρχικά οφείλετε στις φήμες για ένα επερχόμενο iPhone με ένα διπλό σύστημα φακών στην κάμερα του. Επίσης πολλοί ανταγωνιστές της Apple ήδη σπεύδουν να κυκλοφορήσουν ναυαρχίδες με αυτό το χαρακτηριστικό πριν την Apple κάτι που φυσικά έχει αντίκτυπο στους αγοραστές.

    Επίσης ο Kuo πιστεύει πως η επιλογή της Apple να κρατήσει έναν ίδιο σχεδιασμό στο νέο iPhone SE έκανε πολλούς να μην ενθουσιαστούν όσο θα περίμενε η εταιρεία με αυτή την συσκευή.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles