Thursday, September 19, 2024

Οι κατασκευαστές αξεσουάρ προετοιμάζονται για την έλευση των AirTags

Οι κατασκευαστές αξεσουάρ δουλεύουν πυρετωδώς πάνω σε αξεσουάρ για τα επερχόμενα trackers της Apple, AirTags. Νέες εικόνες που διέρρευσαν από τον Evan Blass δείχνουν τον γνωστό κατασκευαστή αξεσουάρ Nomad να σχεδιάζει μια σειρά από αξεσουάρ για τα AirTags. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η Spigen.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε η Apple έχει σκοπό να τα παρουσιάσει στο ευρύ κοινό. Πιο πρόσφατα ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo ανέφερε πως η εταιρεία θα τα εμφανίσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Αυτό βέβαια που πρέπει να θυμίσουμε είναι πως η Apple δεν κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της στους κατασκευαστές αξεσουάρ πριν η ίδια επίσημα το παρουσιάσει στην αγορά. Αντί αυτού οι εταιρείες αυτές βασίζουν τον σχεδιασμό τον αξεσουάρ τους σε φήμες και πληροφορίες από την παραγωγική αλυσίδα της Apple. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως ακόμη και η Nomad δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των έσω πληροφορίες για τα AirTags και απλά προγραμματίζει και σχεδιάζει μια γκάμα για αυτά.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.