19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο Nvidia GeForce NOW Client απέκτησε πλήρη συμβατότητα για τα Apple Silicon Macs

    Η GeForce Now gaming streaming υπηρεσία της Nvidia έχει αναβαθμιστεί πλέον για να είναι συμβατή με τα Macs με τον M1 επεξεργαστή αλλά και για Intel Mac για πρώτη φορά.

    Η GeForce NOW για το Mac σας επιτρέπει να παίζετε virtual GeForce GTX παιχνίδια του PC στο cloud και έτσι να έχετε πρόσβαση σε μεγάλους τίτλους που διαφορετικά δεν θα μπορούσατε να παίξετε σε ένα Mac. Η βασική προϋπόθεση είναι μια πολύ καλή σύνδεση στο Internet.

    Η υπηρεσία GeForce NOW ενσωματώνει και την Steam πλατφόρμα. Οι χρήστες πρέπει να έχουν αγοράσει τα παιχνίδια που θέλουν να παίξουν.

    Η GeForce NOW είναι συμβατή και σε iPhone και iPad μέσω του Safari και πηγαίνοντας στο GeForce NOW website. Η υπηρεσία έχει ένα κόστος στα $24.99 για μια 6 μηνών Founders membership συνδρομή. Εξαιτίας της πολύ μεγάλης ζήτησης η μηνιαία $4.99 συνδρομή είναι πλέον sold out.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.