18.3 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Το Apple Watch Pro μπορεί να διαθέτει πρόσθετα φυσικά κουμπιά για λειτουργίες που σχετίζονται με την προπόνηση #AppleEvent

    Ο Leaker Sonny Dickson μοιράστηκε μια άλλη εικόνα ενός αξεσουάρ περιβλήματος τρίτου κατασκευαστή που φέρεται να έχει διαμορφωθεί για το επερχόμενο Apple Watch Pro που υποδηλώνει ότι η ανθεκτική συσκευή τύπου Garmin θα μπορούσε να διαθέτει επιπλέον φυσικά κουμπιά στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

    Απευθύνεται σε αθλητές και πεζοπόρους, το νέο Apple Watch Pro αναμένεται να διαθέτει νέο σχεδιασμό πλαισίου με μεγαλύτερη οθόνη, αλλά μέχρι τώρα οι φήμες δεν ανέφεραν τη συμπερίληψη νέων κουμπιών στη συσκευή, όπου συνήθως βρίσκονται οι σχισμές των ηχείων.

    Οι αθλητές και οι χρήστες ρολογιών τρεξίματος είναι γενικά γνωστό ότι προτιμούν τα φυσικά κουμπιά από τα χειριστήρια της οθόνης αφής, καθώς αντέχουν σε βροχερές και αντίξοες καιρικές συνθήκες, επομένως η συμπερίληψη των νέων χειριστηρίων θα ήταν λογική, εάν οι κατασκευαστές θηκών αποδειχθούν ακριβείς.

    Οι εγκοπές κουμπιών Digital Crown και Side στη δεξιά πλευρά της οθόνης υποδηλώνουν επίσης ότι αυτά τα κουμπιά θα προεξέχουν περισσότερο από ό,τι σε άλλα μοντέλα Apple Watch. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πού θα βρίσκονται οι συνηθισμένες έξοδοι ηχείων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.