21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Οι αναφορές για την ασύρματη φόρτιση του επερχόμενου iPhone συνεχίζουν

    wattapp

    Οι φήμες ότι φέτος θα δούμε ένα iPhone που θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και μάλιστα από απόσταση συνεχίζουν. Σήμερα είχαμε την αναφορά πως ένας προμηθευτής και συγκεκριμένα η Lite-On Semi υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Apple για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

    Lite-On Semi has reportedly obtained half of the orders for GPP bridge rectifiers that will be used in the wireless charger for the upcoming iPhones, the report cited industry sources as saying.

    Lite-On Semi’s share price on the TSE rallied by its daily 10% limit.

    Πολλές ήταν οι αναφορές μέχρι και σήμερα πως η Apple κρατούσε το χαρτί της ασύρματης φόρτισης μέχρι να μπορέσει να προσφέρει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό από απόσταση και να διαφοροποιηθεί από τις σημερινές λύσεις.

    Η Apple λοιπόν φέρετε να δουλεύει εδώ και πολύ καιρό πάνω σε μια ασύρματη φόρτιση από απόσταση που θα επιτρέψει σε πολλαπλές συσκευές να φορτίσουν μέσα σε μια συγκεκριμένη περίμετρο όπου και αν βρίσκονται.

    Κάτι τέτοιο έχει ήδη παρουσιαστεί από την Energous και το WattUp σύστημα της με πολλούς να υποστηρίζουν πως η Apple έχει συνάψει ήδη συνεργασία μαζί τους και πως πάνω σε αυτό το σύστημα θα χτιστεί η ασύρματη φόρτιση του iPhone 8.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles