19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Νεότερη ενημέρωση για τα προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone

    Προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone παρουσιάστηκαν από νωρίς το πρωί, σύμφωνα με αναρτήσεις χρηστών στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων της εταιρείας.

    Οι συνδρομητές της εταιρείας αναφέρουν προβλήματα τόσο στο ίντερνετ όσο και στην τηλεφωνία. Πρόβλημα εντοπίζεται και στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να επικοινωνήσουν οι συνδρομητές, ώστε να καταγραφεί η ζημιά και να ενημερωθούν για την αποκατάστασή της.

    Στην προσπάθεια επικοινωνίας με το Live chat του Vodafone.gr αναφέρεται το παρακάτω μήνυμα: “Υπάρχει αυξημένη κίνηση στο τηλεφωνικό κέντρο λόγω προσωρινού τεχνικού θέματος που ενδέχεται να επηρεάζει την ποιότητα της σύνδεσής σας στην κινητή τηλεφωνία. Μείνε στο Live Chat της Vodafone, θα συνδεθούμε μαζί σου σε περίπου 15 λεπτά”.

    Η Vodafone από την πλευρά της κάνει λόγο “για προσωρινό πρόβλημα με το 4G το οποίο αποκαθίσταται”. 

    Επιπλέον εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε μέσω chat:

    “Θα φτιαχτεί σύντομα. Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με την τηλεφωνία αυτήν τη στιγμή. Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση. Δεν έχω κάποιο ακριβές χρονικό πλαίσιο να σας δώσω αλλά θα φτιαχτεί σύντομα”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.