20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το GarageBand για iPhone και iPad έχει πλέον νέα Sound Packs από γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Dua Lipa και Lady Gaga

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα πως η GarageBand εφαρμογή της για iPhone και iPad εμπλουτίζεται με ένα Sound Pacs από πασίγνωστους καλλιτέχνες με νέα Remix Session από τραγουδιστές όπως οι Dua Lipa και Lady Gaga.

    Επίσης έχουμε την προσθήκη νέων Producer Packs με beats, loops και μουσικά όργανα από γνωστούς παραγωγούς όπως οι Boys Noize, Mark Lettieri, Oak Felder, Soulection, Take A Daytrip, Tom Misch, και TRAKGIRL.

    Η Apple αναφέρει χαρακτηριστικά:

    “Η GarageBand εφαρμογή συνεχίζει να αποτελεί έναν καταλύτη για την δημιουργία μουσικής κάνοντας εύκολη την δημιουργία ακόμη και για έναν απλό χρήση που μπορεί να μεταμορφώσει μια ιδέα που έχει. Για αυτή την αναβάθμιση στρατολογήσαμε μια σειρά από φανταστικούς καλλιτέχνες και παραγωγούς έτσι ώστε να δώσουν στους χρήστες μια φανταστική συλλογή με νέους ήχους.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.