Sunday, May 19, 2024

Νέο concept δείχνει όλα όσα χρειάζεται να διορθώσει η Apple με την έλευση του watchOS 9

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την watchOS 9 στο WWDC 2022, πιθανότατα κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Ένα νέο concept βίντεο επισημαίνει μερικά από τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει η Apple και πώς θα μπορούσε να κάνει ακριβώς αυτό.

Η ιδέα του βίντεο, που δημιουργήθηκε από τον Andrea Copellino, φαντάζεται μερικές από τις διορθώσεις που θα μπορούσε να εφαρμόσει η Apple στο τρέχον λογισμικό watchOS 8 για να κάνει κάτι εντελώς καλύτερο με την άφιξη του watchOS 9. Κανένα από αυτά δεν χρειάζεται νέο hardware, οπότε οποιοσδήποτε Apple Watch Series 7 ή παρόμοιο θα ήταν σε θέση να επωφεληθεί άμεσα και πρακτικά αυτών των αλλαγών.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.