Saturday, May 18, 2024

Η Apple θα παρουσιάσει ένα νέο Μ2 MacBook Pro 13 ιντσών με αμετάβλητο σχεδιασμό τον επόμενο μήνα;

Η Apple θα κάνει τον επόμενο μήνα το ντεμπούτο του τελευταίου επεξεργαστή της M2 σε ένα ανανεωμένο μοντέλο MacBook Pro 13 ιντσών που δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό, σύμφωνα με μια προηγουμένως αξιόπιστη πηγή με στενούς συνδέσμους με την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple.

Με βάση τις νέες πληροφορίες που είδε το MacRumors, το επερχόμενο MacBook Pro 13 ιντσών διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό με την τρέχουσα έκδοση, συμπεριλαμβανομένου του Touch Bar, αλλά σε αντίθεση με τα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών, δεν θα έχει εγκοπή ή οθόνη ProMotion, σε αντίθεση με ορισμένες φήμες που είχαν ακουστεί μέχρι σήμερα.

Εάν επαληθευτεί, αυτό σημαίνει ότι η διαφορά στο νέο βασικό μοντέλο MacBook Pro θα είναι το νέο τσιπ M2.

Η τελευταία αυτή φήμη για ένα βασικό μοντέλο MacBook Pro 13 ιντσών ευθυγραμμίζεται επίσης με μια έκθεση του DigiTimes που εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα υποστηρίζοντας ότι η Apple λανσάρει το πρώτο MacBook Pro με τσιπ δεύτερης γενιάς M2 στην ανοιξιάτικη εκδήλωσή της.

Οι πηγές του DigiTimes ισχυρίστηκαν επίσης ότι εκτός από τον επεξεργαστή, τα περισσότερα άλλα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στο νέο MacBook Pro θα διαθέτουν σχεδόν τις ίδιες προδιαγραφές με αυτές του υπάρχοντος μοντέλου που έρχεται με τον M1 επεξεργαστή γεγονός που φαίνεται να επιβεβαιώνει τις τελευταίες φήμες.

Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.