18 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Νέες λειτουργίες υγείας στο Apple Watch έρχονται φέτος, αλλά οι αισθητήρες αρτηριακής πίεσης και σακχάρου στο αίμα καθυστέρησαν

    Η Apple εξακολουθεί να σχεδιάζει να προσθέσει την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του σώματος στο Apple Watch φέτος, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ανάπτυξης με την αρτηριακή πίεση και την παρακολούθηση της γλυκόζης στο αίμα σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple εργάζεται πάνω σε έναν ενημερωμένο αισθητήρα για το Apple Watch, ικανό να καθορίσει εάν ένας χρήστης έχει υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά η ακρίβεια αυτού του αισθητήρα υπήρξε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και των δοκιμών. Η εταιρεία διεξάγει δοκιμές της τεχνολογίας στους υπαλλήλους, με το Apple Watch να είναι σε θέση να πει στους χρήστες εάν μπορεί να έχουν υπέρταση, αντί να παρέχει συγκεκριμένες συστολικές και διαστολικές ενδείξεις.

    Η Apple λέγεται ότι εργάζεται για τη λειτουργία για τουλάχιστον εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά είναι απίθανο να είναι έτοιμη μέχρι το 2024 το νωρίτερο και μπορεί να την δούμε το 2025.

    Η Apple εργάζεται επίσης σε μη επεμβατική παρακολούθηση της γλυκόζης στο αίμα, αλλά το χαρακτηριστικό εξακολουθεί να πιστεύεται ότι απέχει αρκετά χρόνια και η εταιρεία δεν στοχεύει ακόμη σε ένα έτος κυκλοφορίας. Εν τω μεταξύ, η Apple έχει συζητήσει τη βελτίωση της υποστήριξης για μετρητές γλυκόζης τρίτων στο Apple Watch και στην εφαρμογή Υγεία του iPhone.

    Η Apple εργάζεται για να φέρει νέες δυνατότητες διαχείρισης της υγείας, του ύπνου, της φυσικής κατάστασης και των φαρμάκων των νέων γυναικών στην εφαρμογή Υγεία του iPhone. Η εταιρεία εξακολουθεί να σχεδιάζει να προσθέσει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος στο Apple Watch φέτος, με τη λειτουργία αρχικά σχεδιασμένη για να βοηθήσει τον προγραμματισμό γονιμότητας. Τα μελλοντικά μοντέλα Apple Watch θα μπορούσαν να καθορίσουν εάν ένας χρήστης έχει υψηλότερη από την κανονική θερμοκρασία σώματος, αλλά είναι απίθανο να δείξει ακριβή μέτρηση.

    Ως μέρος του watchOS 9, η Apple σχεδιάζει να βελτιώσει την υπάρχουσα λειτουργία ανίχνευσης κολπικής μαρμαρυγής με μια νέα δυνατότητα μέτρησης του πόσο καιρό ένα άτομο βρίσκεται σε κατάσταση κολπικής μαρμαρυγής σε μια συγκεκριμένη περίοδο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.