20.5 C
Athens
Thursday, May 9, 2024
More

    Ακυκλοφόρητο Mac Mini εντοπίστηκε στην πιο πρόσφατη αναβάθμιση λογισμικού της οθόνης Studio Display

    Ένα ακυκλοφόρητο Mac mini έχει εντοπιστεί μέσα στον κώδικα του πιο πρόσφατου firmware της Studio Display, προσθέτοντας αξιοπιστία στις φήμες ότι η Apple εργάζεται σε ένα ενημερωμένο Mac mini που θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή φέτος.

    Ο προγραμματιστής Steve Troughton-Smith αποκάλυψε στο Twitter ότι μέσα στο iOS 15.4 για την οθόνη Studio, έχει βρεθεί μια αναφορά στο “Macmini10,1”. Αυτό το αναγνωριστικό μοντέλου δεν ταιριάζει με κανένα υπάρχον Mac mini που κυκλοφόρησε και είναι πιθανό να είναι το αναγνωριστικό μοντέλου για ένα φημολογούμενο επερχόμενο Mac mini.

    Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι η Apple είχε σχέδια να κυκλοφορήσει ένα νέο Mac mini υψηλών προδιαγραφών για να αντικαταστήσει το μοντέλο που βασίζεται στην Intel στη σειρά. Μετά την κυκλοφορία του Mac Studio, ένα υβρίδιο μεταξύ του Mac mini και του Mac Pro, ωστόσο, οι φήμες είναι ελαφρώς ασαφείς σχετικά με το αν το επερχόμενο Mac mini είναι ένα προϊόν χαμηλού επιπέδου ή υψηλής ποιότητας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.