19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Νέα MacBook Pro και Mac Mini με τσιπ M2 Pro είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο

    Με τις ανακοινώσεις αυτής της εβδομάδας για τα νέα μοντέλα iPad Pro, iPad και Apple TV να έχουν ολοκληρωθεί, η προσοχή στρέφεται πλέον στον Mac. Φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα MacBook Pro και Mac mini με τσιπ της σειράς M2 αργότερα φέτος.

    Στο ενημερωτικό δελτίο του αυτή την εβδομάδα, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι η αρχική έκδοση του macOS Ventura που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει υποστήριξη για νέα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών, τα οποία αναμένει να κυκλοφορήσουν στο «εγγύς μέλλον». ” Ο συχνά ακριβής δημοσιογράφος είπε ότι τα νέα μοντέλα MacBook Pro θα είναι διαθέσιμα με επιλογές chip M2 Pro και M2 Max, αλλά πιστεύει ότι θα υπάρξουν ελάχιστες άλλες αλλαγές στους φορητούς υπολογιστές.

    Όσον αφορά το Mac mini, ο Gurman έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι νέα μοντέλα με επιλογές τσιπ M2 και M2 Pro ήταν υπό ανάπτυξη.

    Σε αυτό το σημείο, φαίνεται πιθανό ότι οι νέοι Mac θα ανακοινωθούν τον Νοέμβριο με δελτία τύπου. Όπως σημειώθηκε από τον Gurman, η Apple κυκλοφόρησε νέους Mac τον Νοέμβριο πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού MacBook Pro 16 ιντσών το 2019 και των τριών πρώτων Mac με το τσιπ M1 το 2020.

    Τα τρέχοντα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με τα τσιπ M1 Pro και M1 Max κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2021 και παρουσίασαν πλήρη επανασχεδιασμό με εγκοπή στην οθόνη και πρόσθετες θύρες όπως HDMI, MagSafe και συσκευή ανάγνωσης καρτών SD. Η Apple ενημέρωσε τελευταία φορά το βασικό μοντέλο Mac mini με το τσιπ M1 τον Νοέμβριο του 2020 και συνεχίζει να πουλά διαμορφώσεις Intel σε υψηλότερες τιμές με επιλογές επεξεργαστών Core i5 και Core i7.

    Όσον αφορά το Mac Pro, ο Gurman πιστεύει τώρα ότι το high-end desktop tower δεν θα ενημερωθεί με τσιπ πυριτίου της Apple μέχρι το 2023. Έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι το επόμενο Mac Pro θα είναι διαθέσιμο με τσιπ M2 Ultra και M2 Extreme. Τα επόμενα μοντέλα MacBook Air, MacBook Pro 13 ιντσών και iMac 24 ιντσών αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.