22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Capcom φέρνει το Resident Evil Village στους Apple Silicon Mac την επόμενη εβδομάδα

    Η Capcom ανακοίνωσε σήμερα ότι η έκδοση Mac του παιχνιδιού τρόμου επιβίωσης Resident Evil Village πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε Mac που είναι εξοπλισμένοι με τσιπ πυριτίου της Apple.

    Το Resident Evil Village κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2021, αλλά έχει περιοριστεί σε υπολογιστές και κονσόλες. Όπως και με τα προηγούμενα παιχνίδια Resident Evil, το Resident Evil Village είναι ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου που απαιτεί από τους παίκτες να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους με την ελπίδα να ανακαλύψουν αντικείμενα και εξοπλισμό για να προχωρήσουν.

    Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα χιονισμένο χωριό της Ανατολικής Ευρώπης και υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στη δράση και τη μάχη από τον προηγούμενο τίτλο, Resident Evil 7: Biohazard. Το χωριό και όσο συμβαίνουν διαδραμτίζονται περίπου τρία χρόνια μετά το Biohazard.

    Η Capcom λέει ότι το Resident Evil Village είναι χτισμένο στην πρώτη έκδοση Mac της μηχανής παιχνιδιών RE Engine Capcom και είναι συμβατό με Mac M1 και M2 που εκτελούν macOS Monterey ή macOS Ventura.

    Η έκδοση Mac του Resident Evil Village συνοδεύεται από το Trauma Pack DLC, εξαρτήματα όπλων και ένα πακέτο πόρων Survival. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνει το Resident Evil: RE:Birth, αλλά η Capcom λέει ότι το Winters’ Expansion θα έρθει στο εγγύς μέλλον. Το Winters’ Expansion θα εισαγάγει μια νέα λειτουργία τρίτου προσώπου μαζί με νέο περιεχόμενο παιχνιδιού.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.