23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει την επικείμενη αποχώρηση του κύριου σχεδιαστή προϊόντων της Evans Hankey

    Η αντιπρόεδρος βιομηχανικού σχεδιασμού της Apple, Evans Hankey, σχεδιάζει να αποχωρήσει από την εταιρεία τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Η Apple επιβεβαίωσε την αναφορά σε μια δήλωση, αλλά η διάδοχός της δεν έχει ακόμη κατονομαστεί.

    Οι κεφαλές του hardware design της Apple, Evans Hankey (αριστερά) και software design Alan Dye (δεξιά)

    «Η ομάδα σχεδιασμού της Apple συγκεντρώνει έμπειρους δημιουργούς από όλο τον κόσμο και από πολλούς κλάδους για να φανταστεί προϊόντα που είναι αναμφισβήτητα Apple», δήλωσε εκπρόσωπος της Apple σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Bloomberg σήμερα. “Η ανώτερη ομάδα σχεδιασμού έχει ισχυρούς ηγέτες με εμπειρία δεκαετιών. Η Evans σχεδιάζει να συνεχίσει καθώς εργαζόμαστε στη μετάβαση και θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε για την ηγεσία και τη συνεισφορά της.”

    Η Hankey διαδέχθηκε τον Jony Ive ως de-facto επικεφαλής σχεδιασμού της Apple μετά την αποχώρησή του από την εταιρεία το 2019, αναφέροντας στον επικεφαλής επιχειρήσεων της Apple, Jeff Williams. Θα παραμείνει στην Apple για τουλάχιστον τους επόμενους έξι μήνες και ο επικεφαλής σχεδιασμού λογισμικού της Apple, Alan Dye, μένει επίσης στην Apple και θα συνεχίσει να αναφέρεται στο Williams, σύμφωνα με την έκθεση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.