14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Νέα iPhone 7 φήμη: dual-SIM, μοντέλο 256GB, με την 3.5 mm θύρα παρών

    iPhone-7-dual-sim-Weibo-leak-001

    Το επόμενής γενιάς iPhone μπορεί να έχει μια υποδοχή για διπλές κάρτες SIM δίνοντας έτσι την δυνατότητα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από περισσότερους παρόχους πιο εύκολα και φυσικά ταυτόχρονα.

    Το παραπάνω προέρχεται από μια σειρά νέων φωτογραφιών που διέρρευσαν στο Weibo και υποτιθέμενα δείχνουν τέτοια εξαρτήματα για το iPhone 7.

    H δυνατότητα ένα iPhone να χρησιμοποιεί 2 SIM θα είναι σίγουρα ένα χαρακτηρισμό που θα δημιουργήσει εντύπωση μιας και αν επαληθευτεί η Apple θα παρουσιάσει κάτι τέτοιο για πρώτη φορά.

    Η ίδια πηγή της διαρροής αυτής ανέφερε πως το επόμενο iPhone θα έχει μέγιστη χωρητικότητα 256 GB ενώ η θύρα των 3.5 mm για τα ακουστικά θα παραμένει.

    Στις παρακάτω φωτογραφίες έχουμε θεωρητικά το 4.7 ιντσών ιPhone 7 Lightning καλώδιο – υποδοχή που καταλήγει σε ένα headphone jack κάτι που οι προηγούμενες φήμες θέλανε την Apple να καταργεί.

    Στα υπόλοιπα έχουμε τα πάνελ των οθονών για το 4.7 ιντσών μοντέλο και το 5.5 ιντσών μοντέλο, μια μνήμη SanDisk των 256 GB και ένα σύστημα διπλών φακών μάλλον για το 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus μοντέλο.

    iPhone-7-dual-sim-Weibo-leak-002

    Φυσικά κανείς αυτή την στιγμή δεν μπορεί να επιβεβαιώσει το κατά ποσό οι εν λόγω διαρροές είναι αυθεντικές και ότι τα εν λόγω εξαρτήματα όντως αντιστοιχούν στα επερχόμενα iPhones.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles