25.7 C
Athens
Monday, April 15, 2024
More

    Η Apple TV+ κοινοποίησε το trailer από την 3η και τελευταία σεζόν του ‘Dickinson’

    Μια από τις πρώτες πρωτότυπες σειρές της Apple που έγιναν διαθέσιμες στην Apple TV+ υπηρεσία ήταν το Dickinson που πλέον μπαίνει στην 3η και τελευταία σεζόν του με την κοινοποίηση του αντίστοιχου trailer.

    Σε αυτή την σεζόν θα δούμε την Emily να είναι πιο παραγωγική από ποτέ την στιγμή που έχουμε έξαρση του εμφυλίου πολέμου στην Αμερική που διχάζει την ίδια της την οικογένεια.

    Μαζί με την πρωταγωνίστρια Hailee Steinfeld έχουμε την επιστροφή στην 3η σεζόν των Toby Huss, Adrian Blake Enscoe, Anna Baryshnikov, Ella Hunt, Amanda Warren, Chinaza Uche, και Jane Krakowski, ενώ από την rap σκηνή έχουμε και την εμφάνιση του Wiz Khalifa, που θα υποδυθεί για ακόμη μια φορά τον Θάνατο.

    Από την στιγμή της κυκλοφορίας του το Dickinson έχει πάρει μια σειρά από βραβεία και υποψηφιότητες και έχει ξεχωρίσει.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.