21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Νέα αναβάθμιση για το Foursquare με νέο Widget

    Fourssquare-8.7-for-iOS-iPhone-screenshot-001

    Μετά την εισαγωγή του widget για την εφαρμογή Swarm το Δεκέμβριο του 2014, σήμερα μόλις η κύρια εφαρμογή του Foursquare αναβαθμίστηκε στην έκδοση 8.7, προσθέτοντας πλέον ένα widget στο Notification Center. Παράλληλα, η τελευταία έκδοση πρόσθεσε την εμφάνιση προτάσεων και και χώρων τους οποίους μπορεί ο χρήστης να επισκεφτεί ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχει προσθέσει εντός της εφαρμογής του Foursquare. Ωστόσο, να αναφερθεί πως ο χρήστης δεν θα είναι απαραίτητα να εισέλθει στην εφαρμογή με κάποιο λογαριασμό που θα έχει δημιουργήσει, ενώ θα μπορεί να συνεχίσει να λαμβάνει tips από την εφαμογή για διάφορα μέρη που θα βρίσκονται κοντά στον χρήστη. Επομένως, μπορείτε απλά να ανοίξετε την εφαρμογή και να την χρησιμοποιήσετε.

    Επίσης, μέσω του widget που ενσωματώθηκε στην εφαρμογή, δεν θα χρειάζεται πλέον να ανοίξετε την εφαρμογή από την αρχική σας οθόνη. Μπορείτε να την ανοίξετε από το Notification Center από οποιαδήποτε εφαρμογή και αν χρησιμοποιείτε. Στην καρτέλα Today, πατήστε στο Edit στο κάτω μέρος της οθόνης και στην συνέχεια πατήστε το πράσινο σηματάκι (+) που βρίσκεται δίπλα από το widget του Foursqare, προκειμένου να προσθέσετε το widget και να το ενεργοποιήσετε.

    Όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα, εφόσον προσθέσουμε το widget στο Notification Center, αυτό περιλαμβάνει κάποιες σύντομες και χρήσιμες συντομεύσεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να ψάξουμε για μέρη τα οποία θα βρίσκονται κοντά μας, όπως είναι μέρη για φαγητό, ποτό και άλλα. Πατώντας πάνω σε κάποια από τις συντομεύσεις, τότε το widget θα σας μεταφέρει εντός της εφαρμογής για να κάνετε πλήρη αναζήτηση.

    Στις σημειώσεις αναβάθμισης αναφέρεται επίσης το εξής:

    “We also made some bug fixes and a bunch of small improvements to the iPad apps

    Παράλληλα, μία σημαντική προσθήκη ήταν το νέο χαρακτηριστικό όπου η εφαρμογή θα χρειάζεται να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τοποθεσίας μόνο όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή το οποίο μπορείτε να το ρυθμίσετε ακολουθώντας το Settings > Privacy > Location Services > Foursquare. Η συμβουλή μας είναι να το ενεργοποιήσετε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό προκειμένου να σώσετε λίγη από την ζωή της μπαταρίας σας.

    Τον Δεκέμβριο είδαμε πως η εφαρμογή έγινε συμβατή και με το iPad και ξεκίνησε η πλήρη υποστήριξη της για το λογισμικό iOS 8. Επίσης, υποστηρίζει πλήρως πλέον τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus ενώ υποστηρίζει πλέον και την εφαρμογή 1Password.

    H εφαρμογή είναι συμβατή με το iOS 7 ενώ το widget είναι συμβατό μόνο με εκδόσεις από iOS 8 και μεταγενέστερες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles