21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Μπορείτε να παίξετε το Prince of Persia στο Apple Watch σας

    Έχουμε δει πολλές ιστορίες με τα Apple Watches να σώζουν ζωές ενώ παράλληλα είναι υπέροχες συσκευές για όσους θέλουν να ασκηθούν και να προσέξουν την υγεία τους. Σήμερα όμως έχουμε κάτι εντελώς διαφορετικό μιας και μπορείτε να παίξετε το Prince of Persia σε ένα Apple Watch και μάλιστα η εμπειρία είναι πολύ καλή.

    Για να γίνει αυτός κάποιος έβαλε το Prince of Persia σε μια web σελίδα χρησιμοποιώντας JavaScript και όλοι μας γνωρίζουμε ότι με το Apple Watch μπορεί να ανοίξετε websites. Αυτό σημαίνει πως στέλνοντας ένα email ή iMessage με το URL του παιχνιδιού στο Apple Watch είναι το μόνο που χρειάζεστε.

    Αν είστε λοιπόν κάτοχος ενός Apple Watch μπορείτε να στείλετε το https://princejs.com σύδεσμο στον εαυτό σας και να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.