22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Μητέρα σώζει την κόρη της χρησιμοποιώντας την Find My Friends εφαρμογή

    Όταν η 17 χρονών Macy Smith άργησε να επιστρέψει σπίτι της και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο της η μητέρα της αυτόματα ήξερε πως κάτι άσχημο είχε συμβεί. Διατήρησε όμως την ψυχραιμία της και μπόρεσε να εντοπίσει το νεαρό κορίτσι μέσω της Find My Friend εφαρμογή του iPhone της κόρης της παρά το γεγονός πως αυτή ήταν παγιδευμένη σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

    Η ίδια η κοπέλα ανέφερε στον λογαριασμό της στο Facebook πως το αυτοκίνητο πέρασε ανάμεσα από 2 δέντρα και έκανε 3 στροφές στον αέρα πριν προσγειωθεί στο έδαφος και την παγιδεύσει με τέτοιο τρόπο που το χέρι της ήταν ανάμεσα στο αυτοκίνητο και το έδαφος.

    Έτσι δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στο iPhone της και να απαντήσει στις κλήσεις που κάναν οι δικοί της. Η μητέρα της είχε την τοποθεσία της μέσω του Find My Friends. Η ίδια με την υπόλοιπη οικογένεια οδηγήσαν στο σημείο αυτό και έτσι βρήκαν την παγιδευμένη κοπέλα.

    Η νεαρή μέσω της ιστορίας της προσπαθεί να πείσει και άλλους εφήβους να ενεργοποιήσουν την Find My Friends εφαρμογή έτσι ώστε να μοιράζονται την εκάστοτε τοποθεσία τους με την οικογένεια τους.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles