15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Καταχώρηση της Apple αποκαλύπτει ανανεωμένο MagSafe φορτιστή και όχι μόνο πριν την παρουσίαση των νέων iPhone 13

    Είμαστε μόλις μια εβδομάδα μακριά για το event του Σεπτεμβρίου όπου και περιμένουμε την Apple να παρουσιάσει την iPhone 13 σειρά της. Μια νέα FCC καταχώρηση της εταιρείας που έγινε πρόσφατα αποκαλύπτει μια ανανεωμένη έκδοση για το MagSafe φορτιστή κάτι που ίσως δείχνει και αναβαθμισμένα αξεσουάρ MagSafe μαζί με την έλευση των νέων iPhones.

    O νέος MagSafe φορτιστής που προστέθηκε στην FCC βάση δεδομένων είναι το μοντέλο A2548 ενώ αυτός που παρουσιάστηκε με την iPhone 12 σειρά είναι το μοντέλο A2140. Η προσθήκη αυτή έγινε στις 13 Αυγούστου του 2021 δηλαδή σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα πριν.

    Με βάση τα στοιχεία της καταγραφής δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε αν υπάρχει κάτι νέο σε αυτή την έκδοση του MagSafe φορτιστή. Η Apple κάποιες φορές αναβαθμίζει τα αξεσουάρ της με νέους αριθμούς μοντέλων εξαιτίας μικρών αλλαγών που μπορεί και να μην φαίνονται καν.

    Πάρα αυτά υπάρχει και κάτι με μεγάλο ενδιαφέρον:

    H FCC έκανε test στο νέο MagSafe φορτιστή σε 8 διαφορετικά iPhone μοντέλα. Αυτά τα περιγράφει ως A2341, A2172, A2176, και A2342 με την ετικέτα “Legacy Phone,” και είναι όλα τα 12 μοντέλα. Την ίδια στιγμή ο φορτιστής έγινε επίσης test με 4 μοντέλα iPhone χωρίς αριθμό μοντέλου που κατά πάσα πιθανότητα είναι τα τέσσερα νέα iPhone 13.

    Πίσω τον Ιούλιο είχαμε την φήμη πως τα iPhone 13 θα έχουν πιο ισχυρούς μαγνήτες και αυτό σημαίνει πως μπορούμε και με βάση και το παραπάνω να δούμε μια σειρά από αναβαθμίσεις και στα MagSafe αξεσουάρ που θα εκμεταλλεύονται αυτούς τους πιο ισχυρούς μαγνήτες της MagSafe τεχνολογίας των iPhone 13.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.