21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Και 2η αναφορά τονίζει πως τα 2022 iPhones μπορεί να φτάσουν να προσφέρουν μέχρι και 10x οπτικό ζουμ

    Μια δεύτερη αναφορά σήμερα κάνει λόγο πως η Apple δουλεύει πάνω σε περισκοπικούς φακούς για μελλοντικά iPhone που θα δώσουν την δυνατότητα στις συσκευές να έχουν μέχρι και 10x οπτικό ζουμ χωρίς να υπάρχει αύξηση του πάχους της συσκευής ή του πλαισίου της κάμερας.

    Ο Ming-Chi Kuo ήταν ο πρώτος που είχε δει ενδείξεις από την παραγωγική αλυσίδα της Apple για κάτι τέτοιο το καλοκαίρι που μας πέρασε προβλέποντας πως η τεχνολογία αυτή θα χρησιμοποιηθεί στα 2022 iPhones.

    To Digitimes επιβεβαιώνει το παραπάνω με την TNW να πάει ένα βήμα παραπέρα και να αναφέρει πως ίσως δούμε περισκοπικούς φακούς σε ένα iPhone του χρόνου….

    “Το επόμενο iPhone ίσως ενσωματώνει περισκοπικούς φακούς από την Samsung. Το Digitimes ανέφερε πως η Apple θέλει να βελτιώσει την κάμερα ακόμη περισσότερο στα επερχόμενα iPhone και ένας τρόπος είναι με το να καταφέρει να δώσει καλύτερες δυνατότητες στον τομέα του ζουμ. Η εταιρεία φαίνεται να σκέφτεται για αυτό τον σκοπό την συνεργασία με εταιρείες από την Κορέα. Αν και ακόμη τίποτα δεν έχει καθοριστεί αυτή την στιγμή η Apple ίσως χρησιμοποιήσει περισκοπικούς φακούς της Samsung.”

    To Samung Galaxy S20 Ultra χρησιμοποιεί ήδη περισκοπικούς φακούς για να προσφέρει ένα 10x ζούμ.

    Αν αναλογιστούμε πως η επόμενη χρονιά θα είναι μια S χρονιά για τα iPhone της Apple μάλλον φαντάζει αδύνατο να δούμε μια τόσο μεγάλη αλλαγή τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό των συσκευών. Αυτό σημαίνει πως ο Kuo μάλλον για ακόμη μια φορά έχει δίκαιο και θα δούμε αυτή την τεχνολογία στα iPhones των 2022.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.