19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Κάποιες Apple One συνδρομές εμφανίζονται να έχουν λήξει την μέρα της αυτόματης ανανέωσης τους

    Αν κάνατε εγγραφή στo μπουκέτο υπηρεσιών της Apple, Apple One, την πρώτη μέρα διάθεσης του, τότε αυτό σημαίνει πως η δωρεάν περίοδος του ανανεώνεται σήμερα.

    Αυτό τουλάχιστον θα πρέπει να γίνει. Αρκετοί χρήστες αναφέρουν όμως πως η μεταφορά στο Apple One πακέτο δεν πήγε τόσο ομαλά. Έτσι κάποιοι από αυτούς και παρά το γεγονός πως δεν επέλεξαν να ακυρωθεί οι server της Apple πιστεύουν το αντίθετο. Σε αυτούς που συνέβη αυτό η σελίδα συνδρομής τους αναφέρει πως η Apple One συνδρομή έχει λήξει.

    Μπορείτε να δείτε την κατάσταση της Apple One συνδρομή σας από την διαδρομή Settings -> Apple ID -> Subscriptions.

    Αν όλα πήγαν κανονικά τότε οι ξεχωριστές συνδρομές που μπορεί να είχατε σε Apple Music, Apple TV+, Arcade κλπ θα πρέπει να έχουν εξαφανιστεί και να υπάρχει μόνο η Apple One συνδρομή.

    Αν η Apple One συνδρομής σας απέτυχε να ανανεωθεί τότε οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Apple θα φαίνονται ως συνδρομές και η Apple One θα έχει το μήνυμα ‘Expired Nov 30, 2020’.

    Αυτό μάλλον έχει να κάνει με κάποιο προσωρινά θέμα και μάλλον θα διορθωθεί από μόνο τους τις επόμενες ώρες με την Apple να δίνει λύση από την πλευρά του server της.

    Υπάρχουν επίσης κάποιες λιγότερες αναφορές που τονίζουν πως κάποιοι χρεώθηκαν επαναλαμβανόμενα την Apple One υπηρεσία ή πως η iCloud συνδρομή τους ακυρώθηκε. Κάποιοι αναφέρουν πως δεν μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιήσουν την Apple Arcade ή Apple TV+ υπηρεσία για κάποιο διάστημα με τις εφαρμογές των υπηρεσιών αυτών να μην αναγνωρίζουν την Apple One συνδρομή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.