19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Θα είναι το 2023 η χρονιά που τα iPhone θα γίνουν πιο ακριβά στις ΗΠΑ;

    Μετά από χρόνια φημών για επικείμενη αύξηση της τιμής, μια νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι η Apple θα το κάνει στα μοντέλα iPhone 15 Pro το 2023.

    Σύμφωνα με τον Jeff Pu, αναλυτή της επενδυτικής εταιρείας Haitong International Securities με έδρα το Χονγκ Κονγκ, η Apple σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Το σκεπτικό βασίζεται σε άλλες φήμες, όπως ένα πλαίσιο από τιτάνιο, κουμπιά στερεάς κατάστασης και μια νέα κάμερα περισκοπίου.

    Ο Pu έκανε την τελευταία του πρόβλεψη σε ένα πρόσφατο ερευνητικό σημείωμα που είδαν το MacRumors και είναι η δεύτερη φήμη για αύξηση της τιμής για τα μοντέλα iPhone 15 Pro. Αν και ο Pu λαμβάνει πληροφορίες από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, είχε ανάμεικτα αποτελέσματα με προηγούμενες φήμες.

    Ενώ μια αύξηση της τιμής είναι εύλογη δεδομένων των συνεχιζόμενων ρυθμών πληθωρισμού, η Apple δεν έχει αλλάξει τις τιμές εκκίνησης για τα μοντέλα iPhone Pro εδώ και χρόνια. Από το iPhone X, τα μοντέλα Pro — ή Pro-γειτονικά, στην περίπτωση του iPhone X — ξεκίνησαν από $999. Οι εκδόσεις Pro Max ήταν $1.099 ξεκινώντας από το iPhone XS Max, τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

    Ωστόσο, η Apple ανέβασε τις τιμές των iPhone σε άλλες χώρες.

    Εάν η φήμη του iPhone 15 Pro Max σχετικά με τον υψηλότερο αποθηκευτικό χώρο 2 TB είναι αληθινή, τότε είναι πιθανό η Apple να αυξήσει την τιμή για αυτά τα μοντέλα καθώς επιδιώκει να διατηρήσει τα κέρδη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.