23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Spotify αντεπιτίθεται στην Apple Music υπηρεσία με την διάθεση μιας HiFi λειτουργίας

    Στο πρόσφατο ψηφιακό event της η Spotify ανακοίνωσε μια σειρά από αναβαθμίσεις και νέα χαρακτηριστικά για την πλατφόρμα της. Μια από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις της ήταν το “Spotify HiFi” που θα είναι μια επιλογή για τους premium συνδρομητές της πλατφόρμας.

    Η Spotify έχει ανακοινώσει πριν λίγο καιρό πως η βάση των συνδρομητών της επί πληρωμή έχει φτάσει τους 155 εκατομμύρια σημειώνοντας μια ετήσια αύξηση κατά 24%. Έτσι η υπηρεσία συνεχίζει να ηγείται της αγοράς αυτή.

    Με σκοπό να ανοίξει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα από ανταγωνιστικές υπηρεσίες όπως η Apple Music η Spotify βάζει ως στόχο να γίνει η πιο ποιοτική πλατφόρμα μουσικής παγκοσμίως.

    Με βάση το παραπάνω η εταιρεία ανακοίνωση πως αυτό που ζητούσαν περισσότερο τόσο οι καλλιτέχνες όσο και οι χρήστες ήταν μια υψηλότερη ποιότητα στον ήχο. Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά θα λανσάρει την επιλογή “Spotify HiFi” σε επιλεγμένες αρχικά αγορές αργότερα μέσα στον χρόνο.

    Spotify HiFi will deliver music in CD-quality, lossless audio format to your device and Spotify Connect enabled speakers, which means fans will be able to experience more depth and clarity while enjoying their favorite tracks.

    Είχαμε μάλιστα την Billie Eilish και Finneas να αναφέρονται σε αυτό το γεγονός:

    Η Spotify δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το κόστος για αυτή την HiFi πρόσβαση αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως αυτή θα έρθει ως μια add on επιλογή για τους premium συνδρομητές της υπηρεσίας.

    Αυτό σημαίνει πως η υπηρεσία ανοίγει την ψαλίδα από την Apple Music που δεν προσφέρει κάτι αντίστοιχο και την φέρνει απέναντι σε ότι αφορά την ποιότητα ήχου στις υπηρεσίες της Tidal και Deezer.

    Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη την παρουσίαση της Spotify παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.