15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Samsung “χτυπάει” την Apple TV με game streaming πλατφόρμες που έρχονται στις Smart TVs

    Η Samsung την Δευτέρα ανακοίνωσε μια νέα σειρά Smart TVs ως μέρος της παρουσίασης της στο CES 2022. Πέρα από τις νέες βελτιώσεις στο hardware η εταιρεία φέρνει και game streaming πλατφόρμες στις τηλεοράσεις της για πρώτη φορά.

    Είχαμε λοιπόν την παρουσίαση του Gaming Hub που θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια στην τηλεόραση τους. Αυτό έγινε μιας και το Google Stadia και το Nvidia GeForce Now έρχονται και είναι συμβατά στην νέα έκδοση του Tizen λογισμικού που υπάρχει στις Samsung Smart TVs.

    The Samsung Gaming Hub will empower players to discover and jump into the games they love faster through game streaming services. Players will have access to an extensive library of games through Samsung’s partnerships with industry leaders – NVIDIA GeForce Now, Stadia and Utomik – and that’s just the beginning.

    Τα παιχνίδια θα τρέχουν online και έτσι αυτό σημαίνει πως τίτλοι όπως τα Cyberpunk 2077, FIFA 22, και Red Dead Redemption 2 θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερους χρήστες χωρίς κάποια κονσόλα. Η μόνη απαίτηση θα είναι ένα συμβατό χειριστήριο και φυσικά μια γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο.

    Αν και η κίνηση αυτή σίγουρα θα επηρεάσει την αγορά των consoles η Samsung δείχνει πως θέλει να χτυπήσει και την Apple και την Apple Arcade υπηρεσία της στο Apple TV.

    Το Samsung Gaming Hub θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες 2022 Samsung Smart TVs.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.