20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple TV+ στην παραγωγή Formula One ταινίας με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt

    Το Deadline αναφέρει σήμερα πως η Apple είναι κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας για παραγωγή μιας ταινίας με αγώνες αυτοκινήτων και πρωταγωνιστή τον Brad Pitt. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Formula One επίσημα θα συμμετέχει σε αυτό το εγχείρημα αν και φαίνεται πως ο πιλότος της F1 Lewis Hamilton θα έχει συμμετοχή.

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως η συμφωνία αγγίζει τα $130 εκατομμύρια κάτι που δείχνει ένα μεγάλο ποσό αν και σύνηθες πλέον για την μάχη στο streaming περιεχόμενο.

    Αν επαληθευτεί το παραπάνω θα έχουμε συνεργασία της Apple με τον Brad Pitt για 2η φορά. Ο Pitt επίσης θα συμμετέχει σε ακόμη μια μεγάλη παραγωγή της Apple TV+ μαζί με τον George Clooney.

    Το σενάριο της ταινίας με τους αγώνες αυτοκινήτων θέλει των Pitt ως έναν οδηγό αγώνων ταχύτητας που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση μέχρι που παίρνει την απόφαση να βοηθήσει έναν νεαρό οδηγό στις επιτυχίες. Η ταινία θα έχει σκηνοθέτη τον Joseph Kosinski, που βρίσκεται και πίσω από την επερχόμενη Top Gun ταινία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.