16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει τα νέα smartphone Galaxy S23 την 1η Φεβρουαρίου

    Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εκδήλωση Galaxy Unpacked του 2023 την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, αποκαλύπτοντας νέα κορυφαία smartphones που θα ανταγωνιστούν άμεσα τα iPhone 14, iPhone 14‌ Plus, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max της Apple.

    Όπως η Apple, η Samsung έχει έναν τακτικό κύκλο κυκλοφορίας για τα smartphone της και τα νέα μοντέλα Galaxy θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη. Φέτος, περιμένουμε τη σειρά Galaxy S23.

    Οι φήμες μέχρι στιγμής δείχνουν ότι τα νέα μοντέλα S23 θα υιοθετήσουν το τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 από την Qualcomm, το οποίο είναι το chipset που θα υποστηρίζει τη νέα δυνατότητα Snapdragon Satellite της Qualcomm. Το Snapdragon Satellite είναι παρόμοιο με το Emergency SOS της Apple μέσω της λειτουργίας Satellite ‌iPhone 14‌ και η Qualcomm συνεργάζεται με την δορυφορική εταιρεία Iridium για να επιτρέπει στους χρήστες Android να επικοινωνούν με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όταν δεν είναι διαθέσιμες οι συνδέσεις WiFi και κινητής τηλεφωνίας.

    Συγκεκριμένα, το τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 θα χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως, με τη Samsung να μην επιλέγει πλέον ξεχωριστά τσιπ Exynos για συσκευές που πωλούνται στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες. Το συγκεκριμένο τσιπ που χρησιμοποιεί η Samsung έχει overclocked GPU, σύμφωνα με τα benchmarks του Geekbench που διέρρευσαν. Με βάση αυτά τα σημεία αναφοράς, το τσιπ Snapdragon που χρησιμοποιεί η Samsung δεν θα είναι τόσο γρήγορο όσο το A16 στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

    Το high-end S23 Ultra της Samsung θα μπορούσε να διαθέτει κάμερα ευρείας γωνίας 200 megapixel, μια αναβάθμιση από την έκδοση 108 megapixel στο S22, με πιο μέτριες κάμερες 50 megapixel για τα S23 και S23+. Τα μοντέλα iPhone 14 Pro της Apple είναι εξοπλισμένα με κάμερα ευρείας γωνίας 48 megapixel.

    Όσον αφορά τη σχεδίαση, δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη σειρά S23 και το S23 Ultra θα μοιάζει με το S22. Υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης της οθόνης, όπως και οι ενημερωμένοι αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων και οι νέες επιλογές χρωμάτων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.