15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Panic κοινοποίησε μια φωτογραφία ενός απίστευτα σπάνιου 1ης γενιάς πρωτότυπου iPod | Πώς η Apple είχε κρύψει τον πραγματικό σχεδιασμό του

    Ο Cabel Sasser της Panic κοινοποίησε πρόσφατα μιας εικόνα από ένα απίστευτα σπάνιο πρωτότυπο ενός iPod 1ης γενιάς που σίγουρα δεν έχουμε ξανά δει μέχρι και σήμερα. Το πρωτότυπο αυτό είναι κίτρινο και φυσικά πολύ μεγαλύτερο από την συσκευή που τελικά παρουσίασε η Apple. O Cabel αναφέρει πως αυτό το πρωτότυπο έχει ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου του 2001.

    Η πρωτότυπη αυτή συσκευή τρέχει το λογισμικό του iPod κανονικά και έχει ακόμη και έναν κυκλικό κουμπί για την διεπαφή του ενώ φυσικά κουμπιά είναι τοποθετημένα κάθετα της συσκευής.

    Επίσης έχει και τις ίδιες θύρες με τις οποίες ήρθε το πρώτο iPod συμπεριλαμβανομένων μιας FireWire και μιας θύρας ακουστικών 3.5mm.

    Η Panic κρατούσε αυτό το πρωτότυπο κρυφό για πολλά χρόνια και τελικά αποφάσισαν να το παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό τώρα που είχαμε την επέτειο των 20 χρόνων του iPod.

    Σύμφωνα με τον Tony Fadell που θεωρείτε ο πατέρας του iPod και ο οποίος σχολίασε αυτή την φωτογραφία αυτή η πρωτότυπη συσκευή είχε την κωδική ονομασία “P68/Dulcimer” και είχε αυτή την περίεργη σχεδίαση ειδικά έτσι ώστε να παραμείνει κρυφή η τελική σχεδίαση που είχε επιλέξει η Apple για το 1ο iPod.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.