18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Netflix συνεχίζει να χάνει πελάτες πλέον ακόμη και μακροχρόνιους συνδρομητές

    Το Netflix έχασε 200.000 συνδρομητές το περασμένο τρίμηνο και πιθανώς δύο εκατομμύρια αυτήν την τρέχουσα περίοδο, σύμφωνα με σημείωμα προς τους μετόχους τον περασμένο μήνα. Τώρα, νέα έρευνα υπογραμμίζει ότι ο αριθμός των μακροχρόνιων συνδρομητών που ακυρώνουν την υπηρεσία ροής αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια επίσης.

    Τα στοιχεία που παρείχε η ερευνητική εταιρεία Antenna στο The Information δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ήταν συνδρομητές για περισσότερα από τρία χρόνια αντιπροσώπευαν μόλις το 5% των συνολικών ακυρώσεων στις αρχές του 2022, ενώ έφτασε το 13% το πρώτο τρίμηνο του 2022.

    Ενώ το Netflix χάνει έδαφος, η αγορά των streaming υπηρεσιών στο σύνολό της κερδίζει περισσότερους συνδρομητές και τα δεδομένα της Antenna υποδηλώνουν μια σύνδεση μεταξύ της αύξησης της τιμής και των απωλειών συνδρομητών του Netflix.

    Αν και η έρευνα της Antenna δεν ανέφερε την Apple TV+, η υπηρεσία ροής της Apple είναι επίσης μια από τις πιο προσιτές επιλογές. Ενώ έχει μικρό κατάλογο, προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και έχει κερδίσει για αυτό τον λόγο τους χρήστες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.