21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Apple Watch Series 8 φημολογείται ότι θα διαθέτει νέο σχέδιο με επίπεδη οθόνη

    Το Apple Watch Series 8 θα μπορούσε να διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο με επίπεδη οθόνη, σύμφωνα με τον leaker με την ονομασία “ShrimpApplePro”.

    Στο τελευταίο του βίντεο στο κανάλι του YouTube Front Page Tech, ο Jon Prosser τόνισε πληροφορίες από τον ShrimpApplePro που υποδηλώνουν ότι το Apple Watch Series 8 θα μπορούσε να διαθέτει επίπεδη οθόνη σε κάτι που φαίνεται να είναι ένα σχέδιο που αρχικά υπήρχαν απίστευτα έντονες φημολογίες για το Apple Watch Series 7.

    Στο Twitter, ο ShrimpApplePro επικαλέστηκε πηγές που ισχυρίζονται ότι “υπάρχει μια επίπεδη μπροστινή γυάλινη οθόνη” για το Apple Watch. Λέγεται ότι υπάρχει “μεγάλη πιθανότητα ότι αυτό είναι το μπροστινό γυαλί για το Apple Watch Series 8” και ενώ δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς πληροφορίες σχετικά με το πώς θα μπορούσε να είναι ο συνολικός σχεδιασμός ή ποιο μοντέλο Apple Watch θα μπορούσε να αφορά αυτή η οθόνη, φαίνεται εύλογο ότι οι πληροφορίες σχετίζονται με την επίπεδη σχεδίαση του Apple Watch που μοιράστηκε η Prosser πέρυσι.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.