17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple προσπάθησε να φτιάξει ένα φτηνό headset για το iPhone VR, αλλά τελικά ακύρωσε αυτά τα σχέδια

    Μια νέα έκθεση αποκάλυψε ότι η Apple προσπάθησε να φτιάξει ένα φθηνό σετ εικονικής πραγματικότητας για το iPhone για να ανταγωνιστεί το Google Cardboard και το Samsung Gear VR, αλλά τελικά αυτά τα σχέδια δεν προχώρησαν.

    Μια νέα αναφορά την Τρίτη από το The Information σχετικά με την προβληματική ανάπτυξη του Apple VR ισχυρίζεται ότι η εταιρεία άρχισε να αναπτύσσει “μια συσκευή παρόμοια με το Google Cardboard ή το Samsung Gear VR” το 2017. Η αναφορά λέει ότι η συσκευή θα ήταν “ένα φτηνό headset”. που θα επέτρεπε στους ανθρώπους να βιώνουν VR εμπειρίες χρησιμοποιώντας το iPhone τους ως στερεοσκοπική οθόνη “για βασικές εμπειρίες AR και VR”.

    Σύμφωνα με την έκθεση, η συσκευή επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο της μετά το iPhone 11, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 και ήταν ένα από τα καλύτερα iPhone της εταιρείας.

    Δυστυχώς, η έκθεση αναφέρει ότι η ομάδα «είχε πολλά τεχνικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της κακής παρακολούθησης των κινήσεων του κεφαλιού», τα οποία ήταν ζωτικής σημασίας για να κάνουν τους ανθρώπους να «να νιώθουν άνετα βυθισμένοι σε ψηφιακά περιβάλλοντα». Η έκθεση λέει ότι η Apple τελικά εγκατέλειψε το έργο, αλλά ότι κάποιος κώδικας που σχετίζεται με την ύπαρξή του διέρρευσε το 2019.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.