18.7 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Netflix κάνει τεστ ενσωματωμένων mobile παιχνιδιών στην Πολωνία

    Η Netflix νωρίτερα φέτος επιβεβαίωσε τα πλάνα της για είσοδο στον χώρο του mobile gaming και πλέον η εταιρεία φαίνεται πως κάνει τις πρώτες της δοκιμές με τους συνδρομητές της στην Πολωνία.

    Ο επίσημος λογαριασμός του Netflix στην Πολωνία έκανε tweet σήμερα αναφέροντας πως η εφαρμογή για τις Android συσκευές προσφέρει πλέον πρόσβαση στα “Stranger Things 1984” και “Stranger Things 3,” δύο mobile τίτλους.

    Οι τίτλοι αυτοί συμπεριλαμβάνονται μέσα στην Netflix συνδρομή και δεν έχουν κάποια διαφήμιση ή κάποια in-app αγορά με παρόμοιο τρόπο που λειτουργεί και η Apple Arcade υπηρεσία της Apple. Τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν λήψη απευθείας στην mobile συσκευή από το Netflix και δεν γίνονται stream από την Netflix εφαρμογή.

    Όπως αναφέρει το CNET, οι τίτλοι αυτοί είναι διαθέσιμοι εδώ και χρόνια έκτος της Netflix εφαρμογής και έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Netflix για την 2η και 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς Stranger Things.

    Με την κίνηση αυτή η εταιρεία θέλει να ανταγωνιστεί απευθείας με την Apple Arcade gaming υπηρεσία.

    Σίγουρα η Netflix ακόμη βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο με αυτή της την προσπάθεια οπότε θα περιμένουμε να δούμε ποια είναι τα επόμενα πλάνα της εταιρείας στον χώρο του mobile gaming.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.