19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε νέο Firmware για τα AirTags

    Η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο firmware για τα AirTags. Η αναβάθμιση αυτή έχει τον αριθμό 1.0.291 και έναν αριθμό build 1A291a, από τον μέχρι χθες 1A287b.

    Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν αυτή η αναβάθμιση φέρνει κάποια νέα χαρακτηριστικά αλλά η αντίστοιχη αναβάθμιση που είχε γίνει πίσω τον Ιούνιο είχε φέρει χαρακτηριστικά για την προστασία φαινομένων παράνομης παρακολούθησης ατόμων μέσω αυτών.

    Όπως έχουμε αναφέρει και κατά το παρελθόν δεν μπορεί να κάνετε εσείς κάτι για την αναβάθμιση των AirTags μιας και είναι μια ενέργεια που γίνεται αυτόματα μέσω ΟΤΑ και του αντίστοιχου iPhone με τον οποίο έχουν ταυτιστεί. Έτσι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι απλά να τοποθετήσετε τα AirTags κοντά στην εμβέλεια του iPhone σας και απλά να περιμένετε μέχρι να γίνει η αναβάθμιση αυτή.

    Μπορείτε να δείτε ποια έκδοση firmware έχουν τα AirTags σας μέσω της Find My εφαρμογής.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.