21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα Apple Watch παγκοσμίως

    Το Apple Watch συνεχίζει να είναι το πιο δημοφιλές smartwatch της αγοράς και έτσι το 2ο τρίμηνο του 2021 η Apple κατάφερε ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ σύμφωνα με την έρευνα της CounterPoint Research.

    Πλέον υπάρχουν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια ενεργοί Apple Watch χρήστες που τους κέρδισε ο σχεδιασμός, τα χαρακτηριστικά υγείας και η υπηρεσίες που προσφέρει αυτή η πρόταση της Apple.

    Μάλιστα αυτό το ιστορικό ρεκόρ μπορεί να επιτεύχθηκε και νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο.

    Το 2ο τρίμηνο του 2021 η παγκόσμια αγορά smartwatch είδε μια άνοδο κατά 27% συνολικά με την Apple να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία. Το μερίδιο της Apple σε αυτή την αγορά ήταν 28% για αυτό το διάστημα σημειώνοντας μια ελαφριά πτώση από το 30% που είχε την ίδια περίοδο πέρυσι. Είναι όμως πρώτη με διαφορά από ανταγωνιστές όπως οι Huawei, Samsung και Garmin.

    H Αμερική συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη αγορά της Apple μιας και περισσότεροι από τους μισούς χρήστες Apple Watch προέρχονται από εκεί.

    Για αυτό το τρίμηνο το Apple Watch Series 6 ήταν το πιο δημοφιλές μοντέλο και στην 2η θέση βρέθηκε το Apple Watch SE. Το Samsung Galaxy Watch Active 2 βρέθηκε στην 3η θέση ενώ η 4η θέση ανήκει στο Apple Watch Series 3.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.