13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Nanoleaf ανακοινώνει νέους έξυπνους λαμπτήρες και lightstrips συμβατούς με το Matter

    Η εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ έξυπνου σπιτιού Nanoleaf ανακοίνωσε σήμερα την επερχόμενη κυκλοφορία νέων προϊόντων που είναι συμβατά με το Matter, ένα πρότυπο έξυπνου σπιτιού που η Apple άρχισε να υποστηρίζει με την κυκλοφορία του iOS 16.1. Το Matter έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ έξυπνων οικιακών συσκευών διαφορετικών κατασκευαστών.

    Η Nanoleaf κάνει το ντεμπούτο της με λαμπτήρες A19, GU10 και BR30 εξοπλισμένους με Matter, καθώς και ένα Lightstrip, με όλα τα προϊόντα να αποτελούν μέρος της σειράς Essentials της εταιρείας. Οι λαμπτήρες και η λωρίδα φωτός προσφέρουν περισσότερες από 16 εκατομμύρια επιλογές χρωμάτων καθώς και ρυθμιζόμενα λευκά με θερμοκρασίες χρώματος που κυμαίνονται από 2700-6500K.

    Οι νέες συσκευές Essentials μπορούν να αναπαράγουν σκηνές φωτισμού που αλλάζουν χρώμα και μπορούν να προσαρμοστούν με την εφαρμογή Nanoleaf. Με την ενσωμάτωση Matter, τα προϊόντα Essentials είναι συμβατά με το HomeKit και άλλες έξυπνες οικιακές πλατφόρμες όπως το Google Assistant και το Amazon Alexa.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.