19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Microsoft επαναφέρει το SwiftKey για iOS και κάνει tease νέες δυνατότητες που έρχονται σύντομα

    Το δημοφιλές πληκτρολόγιο τρίτων κατασκευαστών της Microsoft για iOS, το SwiftKey, επιστρέφει στο App Store λίγες εβδομάδες αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κλείσει την εφαρμογή και θα την καταργήσει από την πλατφόρμα.

    Τον Σεπτέμβριο, η Microsoft είπε ότι το SwiftKey για iOS κλείνει και αφαιρείται από το App Store χωρίς σαφή λόγο. Το SwiftKey ήταν μια δημοφιλής εναλλακτική λύση για τους χρήστες iPhone στο προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο iOS της Apple, αφήνοντας πολλούς απογοητευμένους από την απόφαση. Τώρα, λίγες εβδομάδες αργότερα, η Microsoft λέει ότι λόγω των σχολίων των πελατών, επαναφέρει την εφαρμογή στο App Store.

    «Με βάση τα σχόλια των πελατών, το SwiftKey iOS έχει συμπεριληφθεί εκ νέου στο Apple ‌App Store‌», δήλωσε η εκπρόσωπος της Microsoft, Caitlin Roulston στο The Verge. Η είδηση ​​κοινοποιήθηκε επίσης στο Twitter, με έναν υπάλληλο της Microsoft να κάνει tease τους χρήστες να «μείνουν συντονισμένοι» για το τι επιφυλάσσει η εφαρμογή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.