14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Microsoft ανακοινώνει την υποστήριξη iMessage στα Windows με αρκετούς περιορισμούς

    Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι προσθέτει υποστήριξη iPhone στην εφαρμογή Phone Link στα Windows 11. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες iPhone να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν τηλεφωνικές κλήσεις, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα κειμένου και να βλέπουν τις ειδοποιήσεις ενός iPhone απευθείας σε έναν υπολογιστή.

    Συγκεκριμένα, η εφαρμογή φέρνει περιορισμένη λειτουργικότητα iMessage στα Windows. Μετά τη σύζευξη ενός iPhone με έναν υπολογιστή μέσω Bluetooth και τη χορήγηση ορισμένων αδειών στο iPhone, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα κειμένου iMessages και SMS στο Phone Link, αλλά δεν υπάρχει υποστήριξη για ομαδικές συνομιλίες ή αποστολή φωτογραφιών και βίντεο.

    Όπως σημειώνει ο Tom Warren του The Verge, το Phone Link δεν διαθέτει επίσης πλήρες ιστορικό μηνυμάτων για συνομιλίες και εμφανίζει όλα τα απεσταλμένα και ληφθέντα μηνύματα ως γκρι φυσαλίδες, πράγμα που σημαίνει ότι τα μηνύματα κειμένου iMessages και SMS δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν.

    Η Microsoft λέει ότι η υποστήριξη iPhone στο Phone Link θα είναι διαθέσιμη σε προεπισκόπηση από αυτήν την εβδομάδα για ένα “μικρό ποσοστό” των μελών του Windows Insider που είναι εγγεγραμμένα στα κανάλια Dev, Beta ή Release Preview. Η προεπισκόπηση θα επεκταθεί “με την πάροδο του χρόνου”.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.