19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η ‘iPhone 13’ ονομασία εμφανίστηκε σε αυτοκόλλητα συσκευασίας

    Μια φωτογραφία που θεωρητικά δείχνει τα αυτοκόλλητα που χρησιμοποιεί η Apple για να σφραγίζει την συσκευασία των iPhone φαίνεται να επιβεβαιώνει την “iPhone 13” ονομασία για την επερχόμενη 2021 iPhone σειρά.

    Η φωτογραφία αυτή κοινοποιήθηκε από τον χρήστη “DuanRui” στο Twitter.

    Η αυθεντικότητα της εικόνας παραμένει άγνωστη αλλά δεν αποτελεί κάτι παράξενο αυτή την εποχή να έχουμε την εμφάνιση εικόνων της συσκευασίας των νέων iPhone μιας και τον άλλο μήνα λογικά θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Μάλιστα από τον ίδιο χρήστη πέρυσι είχαμε κάτι αντίστοιχο που επιβεβαίωνε την iPhone 12 ονομασία.

    Αν και οι πιο αξιόπιστες πηγές επέμεναν πως η iPhone 2021 σειρά θα είναι την ονομασία iPhone 13, υπήρχαν πάρα αυτά πολλές εικασίες πως η ονομασία φέτος να μην ήταν αυτή με την Apple ακόμη και να επιλέγει την iPhone 12S ονομασία.

    Επιπλέον μια έρευνα φέτος έδειξε πως οι περισσότεροι καταναλωτές δεν ήθελαν οι νέες τους συσκευές να έχουν την αρίθμηση 13 σαν ονομασία με το 38% των ερωτηθέντων να αναφέρουν πως θα προτιμούσαν η Apple να ονομάσει την σειρά απλά iPhone (2021).

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.