23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η iOS 8.1.1 “σκοτώνει” το Pangu jailbreak

    Jailbreak-Killer-Police-Line

    Το παιχνίδια της γάτας με το ποντίκι μεταξύ Apple και Jailbreak κοινότητας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό αν αναλογιστούμε τα όσα ειπώθηκαν χθες από ένα υποτιθέμενο μέλος της ομάδας της Pangu.

    O Weibo χρήστης Daniel_K4, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι μέλος της Pangu ομάδας, ανέφερε πως η νέα beta που έδωσε στην κυκλοφορία η Apple, η iOS 8.1.1 beta, κάνει patch τα exploits τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί στο jailbreak εργαλείο τους.

    Συγκεκριμένα αναφέρει:

    “H Apple κυκλοφόρησε την iOS 8.1.1 beta στους προγραμματιστές της. Μετά τα δικά μας τεστ παρατηρήσαμε πως τα jailbreak exploits μας έχουν γίνει patched. Όποιος θέλει να έχει jailbreak αναβαθμίστε στην iOS 8.1 και μείνετε εν συνεχεία μακριά από το iOS 8.1.1 όταν αυτό γίνει διαθέσιμο στο κοινό”

    Με βάση λοιπόν τα παραπάνω οι συσκευές με εγκατεστημένο το iOS 8.1.1 δεν θα μπορούν να γίνουν jailbreak με το τωρινό εργαλείο.

    Αν δεν έχετε εγκαταστήσει λοιπόν την iOS 8.1 κάντε το τώρα πριν η Apple δώσει στην κυκλοφορία την iOS 8.1.1 αν θέλετε να έχετε jailbreak.

    Περιμένουμε βέβαια και μια επίσημη δήλωση της ομάδας της Pangu.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles