14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η iOS 16.4 Beta 2 προσθέτει εκ νέου τα animation αλλαγής σελίδας στα Apple Books

    Η δεύτερη έκδοση beta του iOS 16.4 που παρουσιάστηκε στους προγραμματιστές χθες φαίνεται να έχει περιορισμένο αριθμό νέων λειτουργιών, αλλά έχει μια σημαντική ενημέρωση για όσους χρησιμοποιούν τα Apple Books – επαναφέρει μια επιλογή για την κίνηση της αλλαγής σελίδας.

    Με το iOS 16, η Apple αναβάθμισε την εφαρμογή Βιβλία και αφαίρεσε το παραδοσιακό animation αλλαγής σελίδας προς όφελος ενός απλούστερου animation διαφανειών, αλλά πολλοί χρήστες Apple Books δεν ήταν ευχαριστημένοι με την απόφαση.

    Η έκδοση beta του iOS 16.4 προσθέτει μια νέα εναλλαγή στην ενότητα Θέματα και Ρυθμίσεις της εφαρμογής Βιβλία που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν μια κινούμενη εικόνα που αλλάζει σελίδα. Οι επιλογές περιλαμβάνουν Curl, Slide και None. Το Slide είναι η προεπιλογή του iOS 16, το Curl είναι το παλιό κινούμενο σχέδιο που είχαμε στην iOS 15 και παλαιότερα και το None είναι ένα ακόμα απλούστερο κινούμενο σχέδιο που απλώς αλλάζει από σελίδα σε σελίδα. Αυτές οι λειτουργίες είναι επίσης διαθέσιμες στο iPadOS 16.4 για όσους διαβάζουν στο iPad.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.