15.2 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Το λανσάρισμα του Apple Music Classical θα μπορούσε να πλησιάζει με βάση τον κώδικα στην iOS 16.4 Beta 2

    Η εφαρμογή Apple Music Classical που η Apple ανακοίνωσε για πρώτη φορά όταν απέκτησε την υπηρεσία κλασικής μουσικής Primephonic θα μπορούσε ενδεχομένως να κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με πρόσθετες αναφορές για το “Apple Music‌ Classical” που βρέθηκαν στην έκδοση beta του iOS 16.4.

    Ο κώδικας στην έκδοση beta υποδηλώνει ότι η ακρόαση της Apple Music‌ Classic θα απαιτεί από τους χρήστες να έχουν εγκαταστήσει την τυπική εφαρμογή Apple Music. “Για να ακούσετε στο Apple Music‌ Classical, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το Apple Music””, λέει μια γραμμή στο MusicKit.

    Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για μια εφαρμογή Apple Music‌ Classical στο iOS 16.4, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερη έκδοση beta ή με την κυκλοφορία του iOS 16.4.

    Η Apple είπε αρχικά το 2021 ότι η Apple Music‌ Classic θα παρουσιαζόταν «την επόμενη χρονιά», δηλαδή το 2022, αλλά αυτό δεν συνέβη. Δεν κυκλοφόρησε το 2022 η νέα εμπειρία κλασικής μουσικής και η Apple δεν έχει παράσχει ενημερώσεις σχετικά με το πότε θα μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε τη νέα εφαρμογή.

    Η Apple υποσχέθηκε ότι η Apple Music‌ Classic θα είναι μια αποκλειστική εφαρμογή κλασικής μουσικής που θα είναι ξεχωριστή από την Apple Music, αλλά αυτό γίντεια σαφές σήμερα ότι η εφαρμογή Apple Music Classic Classic θα απαιτεί επίσης την εγκατάσταση της Apple Music εφαρμογής – υπηρεσίας.

    Δεν είναι σαφές γιατί η Apple άργησε τόσο πολύ να παρουσιάσει μια εφαρμογή Apple Music‌ Classical, και παρόλο που συνεχίζουμε να βλέπουμε σημάδια της, παραμένει μυστήριο ως προς το αν θα κυκλοφορήσει στο iOS 16.4, σε μεταγενέστερη ενημέρωση του iOS 16 ή στο iOS 17.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.