17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η iOS 15.3 διορθώνει το πρόβλημα ανανέωσης των μικρογραφιών των καμερών που υπάρχουν στο HomeKit

    Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 15.3 και την iPadOS 15.3 την Τετάρτη με διάφορες επιδιορθώσεις ασφαλείας και μέσα σε αυτές έχουμε και την επίλυση σε ένα πρόβλημα με τις μικρογραφίες κάμερας στο HomeKit που αποτυγχάνουν να ανανεωθούν στην Οικία.

    Οι κάμερες HomeKit Secure Video που προστίθενται στην εφαρμογή Οικία έχουν η καθεμία μια μικρογραφία που παρέχει μια ακίνητη προβολή πρόσφατων βίντεο και κανονικά αυτές οι μικρογραφίες ανανεώνονται αυτόματα περιοδικά. Τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο, ορισμένοι χρήστες iPhone και iPad είχαν αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με τις μικρογραφίες να μην κάνουν καμία ανανέωση.

    Πλέον η νέα έκδοση των λογισμικών της Apple, όπως επιβεβαιώνουν και πολλοί χρήστες, διόρθωσε αυτό το bug.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.