19.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Η HBO Max streaming υπηρεσία έρχεται μέσα στον χρόνο και στην Ελλάδα

    Η υπηρεσία streaming HBO Max της WarnerMedia θα ξεκινήσει σε 15 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας, της Πορτογαλίας και της Ρουμανίας, στις 8 Μαρτίου, καθιστώντας την διαθέσιμη σε 61 περιοχές σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική ενώ μέσα στον χρόνο αναμένεται να κάνει την είσοδο της και στην χώρα μας.

    Στην Ανατολική Ευρώπη και την Πορτογαλία, εκτός από μια ελκυστική μηνιαία τιμή, οι πελάτες που εγγράφονται κατά τη διάρκεια της προσφοράς εκκίνησης θα λάβουν έκπτωση 33% για μια ετήσια συνδρομή, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Johannes Larcher, επικεφαλής της HBO Max International.

    Η μηνιαία συνδρομή για το HBO Portugal ήταν 4,99 ευρώτο μήνα και το HBO Max θα τιμολογηθεί στα 5,99 ευρώ, αλλά οι υπάρχοντες συνδρομητές και αυτοί που θα εγγραφούν το Μάρτιο θα πρέπει να πληρώνουν 3,99 ευρώ το μήνα.

    Σκοπεύει να ξεκινήσει την υπηρεσία σε άλλες έξι Ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Τουρκίας, αργότερα αυτό το έτος.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.