17.1 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Η Google Stadia cloud gaming υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη στο iPhone και iPad μέσω Safari

    Οι εταιρείες που προσφέρουν cloud game streaming υπηρεσίες έχουν βρει έναν έξυπνο τρόπο να παρακάμψουν τους κανονισμούς του App Store της Apple σε ότι αφορά το game streaming και αυτός ακούει στο όνομα Safari. Η Google λοιπόν με το Stadia έρχεται ως μια ακόμη gaming streaming υπηρεσία μέσω του πλοηγού της Apple.

    Το πρώτο που πρέπει να τονίσουμε είναι πως έχουμε να κάνουμε με μια open beta έκδοση. Αν θέλετε να πάρετε μέρος σε αυτή την υπηρεσία θα χρειαστεί να μπείτε στο Stadia.com και να κάνετε έγγραφη. Μόλις η αίτηση σας γίνεται δεκτή θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία που σας δίνει την δυνατότητα να παίξει μεγάλους τίτλους παιχνιδιών όπως τα Red Dead Redemption 2Cyberpunk 2077Assassin’s Creed Valhalla, και πολλά ακόμη.

    Η Google αναφέρει πως η ανάπτυξη του Stadia για το Safari είναι αυτή την στιγμή σε εξέλιξη. Αυτό σημαίνει πως η εμπειρία χρήσης της εφαρμογής μπορεί να μην είναι για όλους ιδανική αυτή την στιγμή.

    Αν θέλετε τώρα την Google Stadia υπηρεσία στο iPhone ή iPad:

    1. Κάντε επίσκεψη στο website
    2. Κάντε Tap στο Share κουμπί στο Safari
    3. Επιλέξτε το “Add to Home Screen”

    Μόλις έχετε την web εφαρμογή αποθηκευμένη στην Home Screen θα μπορείτε να λανσάρετε την Stadia υπηρεσία από εκεί.

    Η Google Stadia υπηρεσία είναι δωρεάν. Πάρα αυτή η εταιρεία προσφέρει το Stadia Pro που είναι έρχεται με ένα κόστος $10 το μήνα που προσφέρει δωρεάν παιχνίδια, την δυνατότητα αναπαραγωγής σε 4K HDR και 5.1 ήχο και μοναδικές εκπτώσεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.