22.4 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Η Google ετοιμάζει την απάντηση της για τα AirPods Pro της Apple

    Η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σύντομα τα “Pixel Buds Pro”, μια υψηλών προδιαγραφών έκδοση των Pixel Buds της, θέλωντας με αυτό τον τρόπο να ανταγωνιστεί στα ίσια τα AirPods Pro της Apple και τα Galaxy Buds Pro της Samsung.

    Ο γνωστός leaker Jon Prosser ανέφερε σε ένα tweet του πως τα Pixel Buds Pro πρόκειται να κυκλοφορήσουν “σύντομα” και σε τέσσερα χρώματα που θα είναι τα Real Red, Carbon, Limoncello και Fog. Ο Prosser δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο η ανάρτησή του έρχεται μόλις μία εβδομάδα πριν το Google I/O όπου είναι το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google.

    Εκτός από την “Pro” στον τίτλο , δε γνωρίζουμε κάτι άλλο για τον σχεδιασμό των ακουστικών αυτών και για τα χαρακτηριστικά τους.

    Τα υπάρχοντα Pixel Buds, τα Pixel Buds A-Series, διαθέτουν ακροφύσια σιλικόνης και κοστίζουν $99 και είναι σαφώς πιο οικονομικά σε σύγκριση με τα $249 AirPods Pro‌ ή τα $179 για τα AirPods 3. Αυτά, όμως, δε διαθέτουν κάποιο από τα χαρακτηριστικά που αποδίδονται σε ένα ακουστικό “Pro”, όπως το Active Noise Cancelation – χαρακτηριστικό ακύρωσης θορύβου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.