11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Meta κατηγορεί εν μέρει τις αλλαγές απορρήτου iOS της Apple για την επιβράδυνση των σχεδίων προσλήψεων της για το 2022

    Ο Meta, ακόμα πιο γνωστή ως Facebook, σχεδιάζει να προσλάβει λιγότερους νέους υπαλλήλους για το υπόλοιπο του 2022 από ό, τι είχε προγραμματιστεί προηγουμένως, δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, David Wehner, σε εσωτερικό σημείωμα που έλαβε από το Business Insider, και στο οποίο κατηγόρησε εν μέρει την Apple.

    Στην επιστολή προς τους υπαλλήλους της Meta, ο Wehner ανέφερε ότι η εταιρεία πρέπει να “εξετάσει εκ των προτέρων τις προτεραιότητές μας και να λάβει κάποιες δύσκολες αποφάσεις σχετικά με τα έργα που κυνηγάμε τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μεσοπρόθεσμα”. Λόγω της βραδύτερης από την αναμενόμενη αύξηση των εσόδων για το τελευταίο τρίμηνο, την οποία ο Wehner κατηγορεί εν μέρει το πλαίσιο ATT (App Tracking Transparency) της Apple, η Meta θα προσλάβει λιγότερους υπαλλήλους για το υπόλοιπο του 2022.

    Ο Wehner δήλωσε ότι αυτή η αλλαγή “θα επηρεάσει σχεδόν κάθε ομάδα της εταιρείας”, προσθέτοντας “αυτή θα είναι μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την εργασία για να βεβαιωθείτε ότι είμαστε όλοι επικεντρωμένοι στα πιο σημαντικά πράγματα”. Ο Wehner παραμένει αισιόδοξος, ωστόσο, για το τι πρόκειται να συμβεί παρά τα ταραχώδη τελευταία τρίμηνα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.