19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Facebook θα διακόψει τους Κοντινούς φίλους και άλλες λειτουργίες που βασίζονται σε τοποθεσίες

    Το Facebook την Πέμπτη άρχισε να ενημερώνει τους χρήστες ότι οι Κοντινοί φίλοι και άλλες λειτουργίες που βασίζονται σε τοποθεσίες θα διακοπούν σύντομα στο τέλος του μήνα. Αν και οι λόγοι είναι προς το παρόν ασαφείς, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με αυτές τις λειτουργίες θα διαγραφούν από τους διακομιστές του Facebook.

    Οι χρήστες λαμβάνουν μια ειδοποίηση στην εφαρμογή Facebook για iOS και Android σχετικά με την παύση του χαρακτηριστικού των Κοντινών φίλων, μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την τρέχουσα τοποθεσία τους με άλλους φίλους στο Facebook. Ταυτόχρονα, το Facebook αναφέρει επίσης ότι οι Ειδοποιήσεις χρόνου, το Ιστορικό τοποθεσίας και η τοποθεσία υποβάθρου “εξαφανίζονται σύντομα”.

    Ορισμένα από τα δεδομένα, όπως το ιστορικό τοποθεσίας του χρήστη (το οποίο χρησιμοποιεί αυτόματα την τοποθεσία σας για να δημιουργήσει έναν χάρτη θέσεων που έχετε επισκεφτεί, θα είναι διαθέσιμα για λήψη μέχρι την 1η Αυγούστου 2022. Μετά από αυτό, το Facebook λέει ότι αυτά τα δεδομένα θα διαγραφούν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.