16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Fitbit ονομάζει το HealthKit έξυπνη πλατφόρμα που δεν θα την υποστηρίξει όμως ακόμη

    Screen Shot 2014-10-09 at 1.33.35 AM

    Η γνωστή εταιρεία wearable συσκευών Fitbit ανακοίνωσε πρόσφατα στο φόρουμ της πως δεν έχει άμεσα πλάνα για να υποστηρίξει την νέα πλατφόρμα της Apple HealthKit το οποίο λανσαρίστηκε με το iOS 8. Πάρα αυτά όμως την αποκαλεί μια ενδιαφέρον νέα πλατφόρμα.

    Η απάντηση αυτή ήρθε μετά από μια σειρά χρηστών Fitbit συσκευών που αναρωτιόντουσαν αν τελικά η εταιρεία θα υποστηρίξει την νέα αυτή ιδέα της Apple. Συγκεκριμένα η απάντηση της εταιρείας έχει ως εξής:

    “Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάποια πλάνα για να ενσωματώσουμε τα προϊόντα της με το HealthKit. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και έξυπνη πλατφόρμα και θα την παρακολουθούμε καθώς ωριμάζει κοιτώντας για ευκαιρίες δημιουργίας καλύτερων Fitbit εμπειριών. Αυτή την στιγμή δουλεύουμε πάνω στα δικά μας προϊόντα που πιστεύουμε πως έχουν αξία στους χρήστες. Ακούμε και παρακολουθούμε τα όσα μα γράφετε σχετικά με το HealthKit και τα μεταφέρουμε στην ομάδα των developer μας.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles