15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple TV+ κερδίζει 15 υποψηφιότητες στα βραβεία Bafta Television Awards του Ηνωμένου Βασιλείου

    Το “Slow Horses” και το “Bad Sisters” οδηγούν στις υποψηφιότητες για την Apple TV+ στα Bafta βραβεία, με την υπηρεσία να κερδίζει περισσότερες από το Disney+ ή το Sky Television του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Μετά τα βραβεία Bafta Film Awards που έδωσαν την Apple την 1η θέση για το «The Boy, the Mole, the Fox and the Horse», η Apple TV+ είναι πλέον υποψήφια για 15 βραβεία στα τηλεοπτικά βραβεία του βρετανικού οργανισμού.

    Η σειρά της Apple TV+ “Bad Sisters”, που έγινε από τον Merman, έχει υποψηφιότητες σε πέντε κατηγορίες. Έχει προταθεί στις Δραματικές Σειρές, Σκηνοθεσία, Σενάριο Κάστινγκ, Τίτλοι & Γραφική Ταυτότητα και — για την Anne-Marie Duff — στο βραβείο Β’ ρόλου.

    Το “Slow Horses”, που φτιάχτηκε για την Apple TV+ από την See-Saw Productions, κέρδισε επίσης πέντε υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων για τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Gary Oldman και τον Β ρόλο με τον Jack Lowden. Διαγωνίζεται επίσης στις κατηγορίες Μοντάζ, Ήχος και για τους Daniel Pemberton και Mick Jagger, τις κατηγορίες Original Music.

    Η Apple TV+ κέρδισε άλλες πέντε υποψηφιότητες, με τρεις για το “The Essex Serpent” της See-Saw Productions. Αυτό το δράμα είναι υποψήφιο για Κοστούμια, Σχεδιασμό Παραγωγής και Τίτλοι & Γραφική Ταυτότητα.

    Το «Pachinko» είναι υποψήφιο στην κατηγορία International, ενώ ο Taron Egerton θα ανταγωνιστεί με τον Gary Oldman για το βραβείο Πρωταγωνιστικού Ηθοποιού με την ερμηνεία του στο «Black Bird».

    Οι 15 υποψηφιότητες της Apple TV+ είναι σχεδόν διπλάσιες από ό,τι πέτυχε στις κατηγορίες Bafta Television το 2022.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.